String One Technology Co., Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

String One Technology Co.,Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Roestvrij staalGordijngevel voor verkoop
Van goede kwaliteit Roestvrij staalGordijngevel voor verkoop
Ik koop al meer dan 8 jaar roestvrijstalen producten van String One. Ze bieden altijd hoogwaardige producten en goede diensten. Vooral, ze hebben zeer professionele verkopers en ingenieurs die me zo veel kunnen ondersteunen voor mijn bedrijf dat ik me altijd ontspannen voel als ik de bestelling plaats aan String One

—— Nathan Brown

Ik ben een koper van een bouwbedrijf. String One heeft voor ons een aantal unieke roestvrijstalen producten ontworpen en geproduceerd. Ik ben zo onder de indruk dat String One goede ontwerp- en R & D-afdelingen en zeer geavanceerde productiemachines heeft om de kwaliteit van mijn bestellingen te waarborgen. Bedank String One, bedank hun teams.

—— Sara Miller

Ik ben online Chatten Nu

String One Technology Co.,Ltd.

1 2 3
String One Technology Co.,Ltd. String One Technology Co.,Ltd. String One Technology Co.,Ltd.
String One Technology Industrial Park Gate Airscape Fabrieken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : String One
Aantal werknemers : 270~310
Jaarlijkse omzet : 45000000-50000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%
Onze Shenzhen-productiebasis is ongeveer 8000 vierkante meters, Dongguan-Industrieterrein is ongeveer 50.000 vierkante meters, en er zijn 50 geavanceerde materiaal verwerkende apparatuur van het roestvrij staalmateriaal zoals CNC machinaal bewerkende centra, lasersnijmachines, CNC routers, enz.

Er zijn ongeveer 280 werknemers (personeel in de fabrieksproductie 200 mensen). 80 project bouwpersoneel, waaronder 50 senior technici met een rijke werkervaring.

Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de afwerking van roestvrijstalen platen, roestvrijstalen honingraatplaten, geanodiseerde aluminiumplaten, koperen platen en andere metalen platen in de bouwkundige decoratie-industrie.

De jaarlijkse productie van roestvrij staal is 256.000 vierkante meter, en het eindproduct bereikt 85%. De prestaties van het project zijn over het hele land verspreid.

Daarnaast heeft het ook deelgenomen aan de bouw van vele grootschalige projecten in het Midden-Oosten, Europa en Noord- en Zuid-Amerika

Contactgegevens
String One Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Aaron Zhang

Tel.: 008618602087371

Fax: 86-769-86308716

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)