String One Technology Co., Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAangepaste roestvrijstalen producten

Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station

Certificaat
Van goede kwaliteit Roestvrij staalGordijngevel voor verkoop
Van goede kwaliteit Roestvrij staalGordijngevel voor verkoop
Ik koop al meer dan 8 jaar roestvrijstalen producten van String One. Ze bieden altijd hoogwaardige producten en goede diensten. Vooral, ze hebben zeer professionele verkopers en ingenieurs die me zo veel kunnen ondersteunen voor mijn bedrijf dat ik me altijd ontspannen voel als ik de bestelling plaats aan String One

—— Nathan Brown

Ik ben een koper van een bouwbedrijf. String One heeft voor ons een aantal unieke roestvrijstalen producten ontworpen en geproduceerd. Ik ben zo onder de indruk dat String One goede ontwerp- en R & D-afdelingen en zeer geavanceerde productiemachines heeft om de kwaliteit van mijn bestellingen te waarborgen. Bedank String One, bedank hun teams.

—— Sara Miller

Ik ben online Chatten Nu

Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station

China Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station leverancier
Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station leverancier Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station leverancier Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station leverancier Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station leverancier

Grote Afbeelding :  Ruisonderdrukking Aangepaste roestvrijstalen producten voor metro ingang en uitgang Station

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: String One
Certificering: GB/T19001-2016/ISO9001:2015,CE,SGS
Modelnummer: Zo-SSM02

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Op maat
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, payapl
Levering vermogen: 500 vierkante meter dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Aangepaste roestvrijstalen producten Kleuren: Blauw, groen, zilveren, donkergrijs, de verzoeken van de cliënt
Oppervlaktebehandelingen: Geborsteld, zandstraalt de spiegel, willekeurig patroon, sneeuwzand, het in reliëf gemaakte Ziekenhu Kwaliteitscontrole: GB/T19001-2016/ISO9001: 2015
Belangrijkste markten: Europa, de V.S., Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Azië, Afrika Garantie: 20 jaar
Toepassingen: Weg naast het Ziekenhuis, de Bureaubouw, Woonhuis, Tentoonstellingscentrum, Scholen, Commerciële Geb Materialen: 201/304/316
Hoog licht:

stainless steel elevator panels

,

stainless steel hardware

Aangepaste RVS Metro Metro spoorwegingang en uitgang Station

Metro hoofdfunctie van de roestvrij staalmetro

 • Personenvervoer: de meeste stedelijke spoorvervoersystemen worden gebruikt voor het vervoer van passagiers in de stad, en in vele gevallen wordt het stedelijk spoorwegvervoer beschouwd als de ruggengraat van stedelijk vervoer. Over het algemeen zijn systemen voor stedelijk railvervoer een methode die door veel steden wordt gebruikt om verkeerscongestieproblemen op te lossen. De metro heeft de belangrijkste missie voor passagiersvervoer op zich genomen in veel stedelijk vervoer. De metro van Moskou is een van de drukste metro's ter wereld, met 8 miljoen inwoners van Moskou met gemiddeld één metro per persoon per dag. De metro is verantwoordelijk voor 44 passagiers in de stad. %. De operationele kilometers en het passagiersverkeer van de metro van Tokio liggen zeer dicht bij de metro van Moskou. Het dagelijkse passagiersverkeer van de Metro van Parijs heeft meer dan 10 miljoen passagiers overschreden. De metrolijnenroute van New York staat op de vijfde plaats van de wereld en het totale dagelijkse passagiersverkeer heeft 20 miljoen bereikt, goed voor 60% van de verschillende vervoerswijzen van de stad. Hoewel de totale lengte van de metro van Hong Kong slechts 43,2 kilometer is, bedraagt ​​het dagelijks reizigersverkeer zelfs 2,2 miljoen en het hoogste is 2,8 miljoen.
 • Vracht: er is een ondergrondse spoorweg die wordt gebruikt om goederen te vervoeren in Chicago in de Verenigde Staten; er is ook een metro die post in Londen vervoert. De twee spoorwegen zijn echter in 1959 en 2003 gedeactiveerd.
 • Civiele luchtverdediging: in oorlogen (zoals de Tweede Wereldoorlog), zal de metro ook worden gebruikt als fabrieks- of bomschuilplaats. In veel landen (zoals Zuid-Korea) heeft het metrosysteem de oorlog ontworpen om te worden berekend in het ontwerp, dus zowel de diepte van de spoorweg als de beheersing van de menigte, zowel het dagelijkse verkeer als de nationale defensiebehoeften.
 • Koude vermijden: op sommige plaatsen is het ondergrondse spoorweggebouw niet alleen het drukke verkeer en huizen die de grond vermijden, maar ook het slechte weer van het spoorwegsysteem. De negatieve leermaterialen omvatten de Moscow Metro-grondlijn 4 en L1. De kosten van reparaties veroorzaakt door extreem koud weer zijn veel hoger dan de bouw- en onderhoudskosten van metrolijnen.

Introductie tot metro- en uitgangen van metro's van roestvrij staal

 • De metro is een vorm van spoorvervoer. Het verwijst naar het stedelijk spoorwegtransit systeem dat hoofdzakelijk ondergronds wordt bediend. Het is de afkorting van "underground railway" of "underground railway" (metro, metro, metro); veel van deze systemen zijn ontworpen om te passen bij de gebouwde omgeving. Rekening houdend met de bouw- en exploitatiekosten, kan deze worden omgezet in grond of verhoogde delen buiten het stadscentrum. De metro is een stadsbreed spoorwegdoorvoersysteem (Metro) dat de verschillende grond- en grondrechten in het stedelijk gebied bestrijkt. De Taiwanese metro noemt het "Raid transit".
 • In aanvulling op de metro, omvat deze ook de verhoogde spoorweg of de spoorweg op de weg. Daarom is de metro exclusief aan de rechterkant van de weg en is er geen nivellering, wat ook het fundamentele teken is dat de metro anders is dan het light rail transit-systeem. De eerste (en eerste) metro van de wereld was de Metropolitan Subway in Londen, Engeland, die werd opgericht in 1863.

Roestvrijstalen metro metro ingang en uitgang gebouw faciliteiten

 • Basisvoorzieningen

Een metrostation heeft meestal meerdere in- en uitgangen voor voetgangers om het station te betreden zonder de weg over te steken.
In metrostations met meerdere lijnen zijn er vaak veel metrostations die over het algemeen verdeeld zijn in lobby en platform.
Om het gemak van de passagiers te vergemakkelijken, zijn liften, trappen en liften over het algemeen geïnstalleerd tussen de lobby en het platform. Elektrische metrolevels worden zelfs aangeboden in metrostations met grote overspanningen.
De toegangspoort van het metrostation bevindt zich meestal in de hal.
In sommige metrolijnen, vooral degenen die volledig automatische treinen gebruiken, heeft het platform vaak een platformschermdeur, die niet alleen het verlies van koude lucht op het platform voorkomt, maar ook voorkomt dat passagiers zelfmoord of ongelukken plegen.
Bij het passeren van de hal of het platform wordt het over het algemeen als passagier gebruikt om over te brengen naar andere treinen.

 • Speciale voorzieningen

Om het voor gehandicapten gemakkelijker te maken om de metro te gebruiken, zijn er meestal speciale voorzieningen voor gehandicapten in het metrostation.
In de lobby is er meestal een speciaal ontwikkelde toegangspoort voor mensen met een handicap.
Tussen de lobby en het platform is er meestal een traphelper voor mensen met een handicap. Op veel metrostations zijn er ook liften voor gehandicapten.

Roestvast stalen metro- metroprestatiekenmerken

 • Besparend land: vanwege de hoge waarde van stedelijk land in algemene metropolen, kan de aanleg van spoorwegen op de grond vloeroppervlakte besparen en de begane grond voor andere doeleinden gebruiken.
 • Geluidsreductie: de spoorlijn is op de grond gebouwd om het geluid op de grond te verminderen.
 • Interferentie verminderen: aangezien de rijroute van de metro niet overlapt of kruist met andere vervoerssystemen (zoals grondwegen), wordt het verkeer minder beïnvloed door verkeer en kan het veel reistijd besparen.
 • Energiebesparing: onder het probleem van de opwarming van de aarde is de metro het beste voertuig voor massavervoer. Door de stabiele snelheid van de metro wordt een grote hoeveelheid reistijd bespaard, waardoor de mensen graag mee gaan rijden en het ook de energie vervangt die veel chauffeurs gebruiken.
 • Vermindering van vervuiling: algemene auto's gebruiken benzine of olie als energie, terwijl metro's elektriciteit gebruiken, geen uitlaatgassen produceren en het milieu niet vervuilen.

Andere voordelen:
In vergelijking met andere vervoerswijzen in de stad heeft de metro veel voordelen naast het vermijden van stedelijke drukte en het volledig benutten van de ruimte.

 • Groot transportvolume. De transportcapaciteit van de metro is 7 tot 10 keer groter dan die van de grondbus, die door geen enkele stad wordt geëvenaard.
 • Op tijd is de stiptheid over het algemeen hoger dan de bus.
 • De snelheid is snel. De metrotrein reist in de ondergrondse tunnel. De maximale snelheid is 80 kilometer, die 100 kilometer of zelfs 120 kilometer kan overschrijden.

Een aantal metro-projecten in roestvast staal

Contactgegevens
String One Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)